Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Καλά νέα για τη μικρή Νεφέλη: Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα και θα μεταβεί στην Ιταλία για να χειρουργηθεί

 

Σε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση προχώρησε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ενημερώνοντας ότι συγκεντρώθηκαν τα χρήματα ώστε η 10χρονη Νεφέλη να μεταβεί στην Ιταλία και εκεί να υποβληθεί στην εξειδικευμένη επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου «η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πρωτοφανής και συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση του ΙΣΑ και συμμετείχαν στην προσπάθεια να στηρίξουμε τη Νεφέλη στη μάχη που δίνει για τη ζωή της».

Σχολιάζοντας την ανταπόκριση των πολιτών ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης επεσήμανε «η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο πρόσφεραν από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν ένα παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του. Αυτό αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός όσο και εάν έχει δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση συνεχίζει να έχει ανθρωπιά και να δείχνει αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο. Αυτό φαίνεται και στις δράσεις του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στις οποίες συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες. Η άμεση ανταπόκριση των συμπολιτών μας από όλον τον κόσμο δείχνει επίσης την εμπιστοσύνη που έχουν στον ΙΣΑ, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στη Νεφέλη».

Η 10χρονη Νεφέλη διαγνώστηκε με τον Ιούλιο με εκτεταμένο σάρκωμα Ewing στη διάφυση της δεξιάς κνήμης.

Μετά τη θετική αυτή εξέλιξη η εισαγωγή της Νεφέλης στο Ιταλικό νοσοκομείο θα γίνει κανονικά στις 28 Σεπτεμβρίου καθώς το χειρουργείο έχει προγραμματιστεί 1 με 2 Οκτωβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου