Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Moschino και Fendi εντυπωσιάζουν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

milan fashion week moschino 4

Οι Spring/Summer '18 συλλογές που θέλουν μελέτη. Το Μιλάνο έχει να δώσει.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Κι εκεί που είχα καταλήξει πως το fashion show του οίκου Gucci ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, έρχονται οι οίκοι Moschino και Fendi να ξαναμοιράσουν την τράπουλα. Φυσικά και τα δεδομένα έχουν ανατραπεί και οι σχεδιαστές Karl Lagerfeld και Jeremy Scott έδειξαν την κλάση τους. Γιατί το θέμα στη μόδα δεν είναι ο εντυπωσιασμός αλλά η πρόταση.

Moschino mio fiore

Αποτέλεσμα εικόνας για Moschino Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

''Η αρχάρια γίνεται πρίμα μπαλαρίνα. Ο σπόρος γίνεται λουλούδι. Η κάμπια μεταμορφώνεται σε πεταλούδα. Υπάρχει μία συνεχής μεταμόρφωση. Τα λουλούδια είναι το πιο κλασικό στερεότυπο της άνοιξης, οπότε σκέφτηκα πώς θα μπορούσα να κάνω αυτό το στερεότυπο δικό μου'' δηλώνει ο Jeremy λίγο πριν την επίδειξη.

Classico Fendi

Αποτέλεσμα εικόνας για fendi Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Ο ορισμός της ιταλικής φινέτσας. Ο σχεδιαστής άντλησε έμπνευση από τον ιταλικό φουτουρισμό: το κίνημα που εμφανίστηκε στην Ιταλία στις αρχές του 20ου αιώνα. Αυστηρές γραμμές, καθαρά σχέδια, ρίγες, καρό και διαφάνειες. Kaia Gerber, Gigi και Bella Hadid περπάτησαν στo catwalk. Ιδιαίτερο σημείο το μπλε sleek hairstyle. ''Στον οίκο Fendi πάντα υπάρχει χώρος για μια δόση εκκεντρικότητας'' εξηγεί ο hairstylist Sam McKnight. Το παρελθόν συνάντησε το παρόν και το παρόν σεβάστηκε το παρελθόν.

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Luca Bruno


Δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου