Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η Γιουβέντους δεν... αστειεύεται: τεσσάρα στην Τορίνο πριν τον Ολυμπιακό!

 

Η Γιουβέντους έδειξε πως βρίσκεται σε σούπερ φόρμα τέσσερις ημέρες πριν το ραντεβού με τον Ολυμπιακό αφού διέλυσε με 4-0 την Τορίνο και έκανε το "6 στα 6" στη Serie A (VIDEO)!

 23 ΣΕΠ. 2017

Απλά... ασταμάτητη! Πολλοί περίμεναν το "Derby della Mole" με δεδομένο πως η Τορίνο είναι φέτος αρκετά ανταγωνιστική και φιλόδοξη όμως η Γιουβέντους έδειξε στη συμπολίτισσά της πως χρειάζεται να φάει πολλά... καρβέλια ψωμί για να φτάσει να την κοντράρει ειδικά μέσα στο "Allianz Stadium".

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει την Νάπολι να απολαύσει τη μοναξιά της κορυφής μετά το δικό της 3-2 επί της Spal και διέσυρε με 4-0 την "γκρανάτα", πανηγυρίζοντας έτσι την έκτη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα άνοιξε και έκλεισε το σκορ για τους "μπιανκονέρι" φτάνοντας τα 10 τέρματα στη φετινή Serie A (πρώτος σκόρερ) και οι Μίραλεμ Πιάνιτς (είχε να σκοράρει σε 23 ματς πρωταθλήματος, από το περσινό Γιουβέντους-Τορίνο του πρώτου γύρου) και Άλεξ Σάντρο πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ, με την Τορίνο να καταρρέει ουσιαστικά μετά το 24ο λεπτό.

Τότε ήταν που έμεινε με 10 παίκτες όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπαζέλι, σε μία φάση μάλιστα που προκάλεσε την οργή του Σίνισα Μιχάιλοβιτς κατά της απόφασης του διαιτητή.

Η σύνθεση της Γιουβέντους: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπενατιά, Κιελίνι, Σάντρο, Πιάνιτς, Ματουιντί (72' Μπεντανκούρ), Κουαδράδο (62' Μπερναρντέσκι), Ντόουγκλας Κόστα, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (80' Ιγκουαΐν).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Γιουβέντους στο Twitter

Δείτε εδώ το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου