Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Αγνοούμενη εκατομμυριούχος κοιμόταν στους δρόμους στο Μιλάνο

Αγνοούμενη εκατομμυριούχος κοιμόταν στους δρόμους στο Μιλάνο

Ήταν πριν από 6 μήνες που εξαφανίστηκε η 51χρονη εκατομμυριούχος Ariane Lak. Βρέθηκε να ζει στους δρόμους στο Μιλάνο.

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Η οικογένεια της Ariane Lak είχε προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή για να εντοπίσουν την 51χρονη γυναίκα. Βρέθηκε τελικά να ζει στους δρόμους στο Μιλάνο. Μετά από μια βίαιη επίθεση για να τη ληστέψουν χτύπησε στο κεφάλι και έχασε τη μνήμη της.

Η εκατομμυριούχος Ariane Lak, που ισχυρίζεται ότι είναι απόγονος της μοναρχίας Qajari, βρέθηκε να κοιμάται στον δρόμο σε πολυσύχναστη εμπορική περιοχή στο Μιλάνο. Είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της τον Μάρτιο.

Η διευθύντρια παραγωγής ταινιών είχε εξαφανιστεί πριν από μήνες πριν τελικά εντοπιστεί στην Piazza Cesare Beccaria. Η οικογένεια της Βρετανίδας που γεννήθηκε στο Ιράν στράφηκε σε ιδιωτικό ερευνητή.
  
Από εκατομμυριούχος, άστεγη μετά από ληστεία και απώλεια μνήμης

Ήταν σπίτι της που την είχαν δει τελευταία φορά. Η οικογένειά της πίστευε ότι μπορεί να βρίσκεται στο Μιλάνο επειδή είχε φίλους εκεί. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η βρετανική ή ιταλική αστυνομία συμμετείχε στις έρευνες αναζήτησης.

Ο ιδιωτικός ερευνητής ρωτούσε στο Μιλάνο για την Ariane, δείχνοντας τη φωτογραφία της. Κάποιοι άστεγοι του είπαν ότι την είχαν δει να κοιμάται βαριά. Μέχρι που τελικά μια κομμώτρια του είπε ότι είχε την Ariane πελάτισσα και πως ήταν βρώμικη.

Όταν τελικά την εντόπισε, κάλεσε την αδερφή της στο Μιλάνο για να βοηθήσει. Η Ariane φαινόταν να έχει υποστεί απώλεια μνήμης και να βρίσκεται σε σύγχυση. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ίσως ενώ περπατούσα, δέχτηκα επίθεση για να με ληστέψουν. Έπεσα στο έδαφος και χτύπησα στο κεφάλι.

Είμαι ερωτευμένη με το Μιλάνο. Οι κάτοικοι, οι περαστικοί και οι εθελοντές μου προσέφεραν βοήθεια αλλά δεν ήθελα. Αρνήθηκα. Μου έδωσαν φαγητό και αρνιόμουν. Έψαχνα στους κάδους για να φάω. Στεκόμουν μπροστά από εστιατόρια και ξενοδοχεία για να μπορέσω να φάω κάτι».
  
Πηγή: Νewsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου