Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

AΠΟΘΕΩΘΗΚΑΝ OI ΔΟΞΕΣ ΤΩΝ 90s ΠΛΑΙ ΣΤΗ DONATELLA VERSACE. AΣΗΜΕΝΙΕΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΚΛΟΝΤΙΑ, ΚΑΡΛΑ, ΝΑΟΜΙ, ΣΙΝΤΙ, ΕΛΕΝΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για DONATELLA VERSACE μοδα μιλανο

Η μεγάλη έκπληξη στο φινάλε του Versace show

23/09/2017 

«Αναψαν» τα κινητά, απογειώθηκαν τα χειροκροτήματα και «φούντωσαν» τα επιφωνήματα στην απρόσμενη θέα των θρυλικών supermodels της δεκαετίας του ’90 Κλόντια Σίφερ, Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Κάρλα Μπρούνι, Ελενα Κρίστενσεν Παρασκευή βράδυ στο Μιλάνο. H 62χρονη Donatella Versace έκλεισε το σόου του ομώνυμου οίκου για την επόμενη άνοιξη ενώνοντας τις καλλονές που άφησαν εποχή στη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού της, Gianni Versace, μύθου της ιταλικής μόδας, 20 χρόνια μετά το θάνατό του. Οι πασίγνωστες κυρίες – από 47 ως 51 ετών πλέον- παρέλασαν με άκρως αποκαλυπτικές ασημένιες τουαλέτες αποδεικνύοντας πως «οnce supermodel, always supermodel»!

Ηταν μια βραδιά πανηγυρική, στο απόλυτα glamour πνεύμα που καθιέρωσε ο αείμνηστος μόδιστρος. Στο σόου πρωταγωνίστησαν τα «χλιδάτα» μπαρόκ, λεοπάρ και ρωμαικά prints, αλλά και τα ποπ κολλάζ στα υφάσματα μαζί με φαντεζί κεντήματα και πολύ sexy φορέματα. Η νέα γενιά των μοντέλων Τζίτζι Χαντίντ, Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ, Κάια Γκέρμπερ έσμιξε με την παλαιά φρουρά που ανέβασε στο ζενίθ το ρόλο και την επιρροή του μοντέλου.

Η Σίντι Κρόφορντ βρέθηκε σε επίδειξη για πρώτη φορά μαζί με την κόρη της ενώ ειδικά η Κλόντια Σίφερ ήταν εξωπραγματικά όμορφη. Στο after party τα σκισίματα και τα ντεκολτέ είχαν την τιμητική τους, όπως πάντα άλλωστε στο στυλιστικό κόσμο Versace. Ακόμα και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό αδιαφόρησε για το πρωτόκολο φορώντας ασημένιο φορεματάκι και μοτοσυκλετικό μπουφάν.


Δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου